Video ukazuje změny PS5 verze Dirt 5 | Videa

Video ukazuje změny PS5 verze Dirt 5

  • 5. 11. 2020, 12:43
  • Martin Nejedlý

Codemasters přináší ochutnávku a představení technologických inovací.

Dnes ráno jsme vám přinesli recenzi PlayStation 4 verze DiRT 5, ve které jsme i zmiňovali očekávání směrem k vylepšené PS5 verzi hry. A Codemasters nyní přichází s oficiálním trailerem, který všechna vylepšení shrnuje a představuje.

DIRT 5 | PlayStation 5 Special Look | Gameplay and Next-Gen Details

Technický ředitel David Springate mluví například o podpoře 120FPS, což zajistí plynulejší a příjemnější prožitek ze hry. Stejně tak jsou vyzdvihovány vlastnosti nového ovladače DualSense – právě to jsme zmiňovali, že by mohlo být zajímavé a půjde asi o první vyzkoušení hmatové odezvy v rámci závodních her. Na vlastní kůži bychom dle slov Davida měli poznat třeba změnu povrchu pod našimi koly. Chybět nebude ani podpora 3D audia a všechno to zní moc hezky next-genově.

Pokud vás Dirt 5 zaujalo, můžete si ho pořídit hned tento pátek 6. 11. kdy oficiálně vychází pro PlayStation 4, vylepšenou PS5 verzi pak každý získá zdarma hned s příchodem konzole do prodeje.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.