Video ukazuje vylepšení FIFA 22 na gameplay záběrech | Videa

Video ukazuje vylepšení FIFA 22 na gameplay záběrech

  • 30. 7. 2021, 14:54
  • Jan Válek

EA slibují pro letošní rok poměrně hodně změn a inovací, co přinese next-gen?

FIFA 21 vyšla původně jen pro PlayStation 4, ale v prosinci se dočkala i své PS5 verze. Nicméně nejde úplně mluvit o next-genovém dílu, tím by se měla stát teprve letošní FIFA 22. Tvůrci slibují celou řadu významných vylepšení, vévodí jim nová technologie zvaná HyerMotion. Nyní bylo zveřejněno nové video, které s inovacemi hlouběji seznamuje a ukazuje skutečné záběry z hraní.

FIFA 22 | Official Gameplay Trailer

Napříč videem můžete vidět přímo gameplay prostřihy, byť je plné i klasických lákavých záběrů, které nemají s reálnou hrou nic společného. HyperMotion se postará o nejvěrohodnější animace v historii a EA Sport slibují jejich maximální rozmanitost. Pomáhá tomu strojové učení společně s tisícovkami zaznamenaných pohybů skutečných fotbalistů. Zdokonalení přijdou i v obranné fázi, čeká nás věrohodnější souboje ve vzduchu i zase o stupínek chytřejší umělá inteligence.

Na závěr dobrá a špatná zpráva zároveň – to podle toho, jestli už máte next-gen či nikoli – HyperMotion Technology totiž bude pouze v next-gen verzi hry. Nedočkají se ji ani hráči na PC.

FIFA 22 vychází pro PS5, PS4 a další platformy letos přesně 1. října.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.