Galerie

Veselé Vánoce

Veselé VánoceInsomniac Games přejí šťastné svátky s novým Spider-Man: Miles Morales. Ideální hra do tohoto období, protože celý New York je v ní zahalený do vánočně-zimního období se skvělou atmosférou.
Zničte haly - motto přání studia Lucid ve stylu chystané PS5 hry Destruction Allstars. Ta měla být jedním z launch titulů PS5, ale byla přesunuta na únor 2021.Stylové vánoční a zároveň PF přání od tvůrců masivní onlinovky World of Warships Legends.Štastné Vánoce přejí i tvůrci Dead by Daylight.Moc hezké vánoční přání od českého studia Amanita Design, které je z úvodní lokace Creaks a doplněno o stromeček s dárky.Zabalte tlapky - motto třetího dílu akčního RPG Torchlight, které vyšlo letos v říjnu.Vánoční pozdrav z veleúspěšného Fortnite.Pociťe kouzlo této zimy - heslo symbolizuje pozici hry Astros Playroom, kterou získá každý majitel PlayStation 5 zdarma coby herní ukázku možností nového ovladače DualSense.Veselé svátky v krásně barevném přání od Media Molecule, autorů jednoho z PS5 launch titulů Sackboy.Insomniac Games přejí šťastné svátky s novým Spider-Man: Miles Morales. Ideální hra do tohoto období, protože celý New York je v ní zahalený do vánočně-zimního období se skvělou atmosférou.Poněkud drsnější a futuristické přání od Bungie, v duchu Destiny 2, které nedávno získalo i svoji PS5 verzi.Activision společně s Raven Software a Treyarchem přejí hezké vánoce. A s nimi i Call of Duty: Black Ops Cold War.Česká Bohemia Interactive a jejich taktický útok na Santu.Little Nightmares II nakonec letošní vydání nestihlo a dočkáme se ho příští rok v únoru. Přání k Vánocům však mají stylové.Přání studia Perfect World k jejich hře Remnant from the Ashes, aneb tak trošku jiné Vánoce.Crash Bandicoot 4 vyšlo letos na podzim a moc se nám líbilo, stejně jako vánoční přání s hlavním hrdinou série.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.