Ve čtvrtek 25. února dorazí demo Outriders | Novinky

Ve čtvrtek 25. února dorazí demo Outriders

  • 19. 2. 2021, 16:29
  • Jaroslav Pazdera

Demoverze nabídne cross-play a čtyři herní třídy.

Několikrát odsunutá střílečka Outriders by měla konečně vyjít v dubnu a autoři slíbili, že se dočkáme aspoň demoverze. To nyní potvrdili s tím, že demoverze s podporou cross-playe dorazí příští čtvrtek 25. února. Demoverze dorazí na PlayStation 4 i 5, zabere zhruba 22 GB dat ke stažení, ale i tak autoři upozorňují, že se bude jednat o betaverzi, která může obsahovat chyby.

Ukázka ze hry pokryje prolog a první kapitolu, takže uvidíme především velmi základní předměty a situace. Nicméně po poražení prvního bosáka, kterým bude demo končit, se otevřou i některé vedlejší mise, které umožní zahrát si ještě chvilku. Na výběr budete mít čtyři herní třídy a šest pozic pro svoje postavy. Váš dosažený postup si budete moci přenést do plné hry, ale jen v rámci stejné platformy, mezi platformami to nebude možné.

Outriders dorazí 1. dubna na PS4 i PS5 s podporou cross-play.

Outriders - Gameplay Reveal Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.