Včerejší prezentace PS5 Future of Gaming byla pro Sony obřím úspěchem | Novinky

Včerejší prezentace PS5 Future of Gaming byla pro Sony obřím úspěchem

  • 12. 6. 2020, 17:26
  • Jaroslav Pazdera

V nejsilnější chvíli sledovalo přenos souběžně přes 7 milionů diváků.

Včerejší PS5 prezentace je pro Sony obřím úspěchem. Podle serveru Esports Charts sledovalo v jednu chvílí stream více než sedm milionů hráčů. Také průměrné hodnoty jsou skvělé, protože průměrná sledovanost tohoto, lehce přes hodinu dlouhého, videa, dosahuje čtyř milionů diváků. A do toho je započtena i zhruba hodina čekání před přenosem, kdy ještě vysílání neběželo. Souběžně s přenosem byla okamžitě uvedena i videa na YouTube, přičemž nejsledovanější je trailer na Horizon Forbidden West, který momentálně atakuje 3 miliony zhlédnutí. V závěsu je Gran Turismo, Demons Souls a Rachet and Clank, které dávno překonaly milion.

Největší počet zhlédnutí má ale suveréně video s ukázkou vzhledu nové konzole. Je vidět, že nikdo nečekal, že konzoli skutečně ukážou a tak video už přesahuje 10 milionů zhlédnutí a třičtvrtě milionu like. Na Sony teď bude, aby tento hype udrželi až do začátku prodeje konzole a hlavně taky, aby správně stanovili cenu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.