Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 v problémech a odloženo | Novinky

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 v problémech a odloženo

  • 23. 2. 2021, 14:08
  • Jaroslav Pazdera

S pokračováním poměrně kultovní hry to nevypadá dvakrát dobře.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 bylo naposledy odloženo koncem roku 2020 a bylo plánováno na letošní rok. To už ale není pravda, protože vydavatel Paradox oznámil, že hra se stěhuje pravděpodobně na rok 2022, ač jasně to oznámeno nebylo. To ale není všechno, protože se mění také hlavní vývojářské studio, které bude za hru zodpovědné a to zpravidla nevěští nic dobrého. Podle CEO Paradoxu Ebby Ljungerund museli toto těžké rozhodnutí udělat, aby hra dosáhla vysoce očekávaných kvalit. Vážnost situace dokazuje také to, že studio přestalo prodávat předobjednávky hry do doby, než bude jasně odhaleno nové datum vydání.

Rozhodli jsme se posunout datum vydání hry trochu dále a nebudeme vydávat v roce 2021. Také jsme se rozhodli, že studio Hardsuit Labs nadále nebude hlavním tvůrcem hry a začali jsme spolupráci s novým studiem s cílem dokončit hru. Bylo to těžké rozhodnutí, ale jsme přesvědčeni, že to je správná cesta kupředu k dokončení hry - tisková zpráva studia Paradox.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.