Vaas se vrátí v novém DLCčku do Far Cry 6 | Novinky

Vaas se vrátí v novém DLCčku do Far Cry 6

  • 11. 11. 2021, 21:44
  • Vojtěch Bauer

V šéstém Far Cry se ukáže záporák z trojky, znovu si jej zahraje Michael Mando

"Do you know the definition of insanity." Tuhle větu si pravděpodobně pamatuje úplně každý fanoušek třetího Far Cry, které koncem listopadu oslaví už své deváté narozeniny. Hlavním záporákem této akční hry studia Ubisoft je Vaas Montenegro, jehož roli stvárnil kanadský herec Michael Mando.

Role Vaase však třetím dílem nezemřela, vrátí se totiž v nejnovějším díle, a to v novém DLC, jenž vyjde během příštího týdne. Skvělou zprávou je, že si svoji roli zopakuje i Michael Mando, kterého si mimo Far Cry můžete vybavit i z velmi úspěšného seriálu Better Call Saul.

V novém DLC se můžeme těšit na odhalení minulosti Vaase Montenegra, díky čemuž si budeme moci pospojovat události z třetího dílu a získat tak i vhled do jeho osoby a činů. V dalších DLC, které Ubisoft plánuje na příští rok, se pak můžeme těšit i na Pagana Mina ze čtvrtého dílu nebo na Josepha Seeda z pátého.

Far Cry 6: Season Pass Trailer | Become The Villain | #UbiForward | Ubisoft [NA]
Far Cry 3
Název hry

Far Cry 3

Datum vydání PS4

29. 5. 2018

Aktuální cena na PS Store

849 Kč

Vývojář

Ubisoft, Ubisoft Montreal

Žánry

Akce, Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.