V únorovém PS Plus dostaneme multiplayerovku, tajemno a trochu magie | Novinky

V únorovém PS Plus dostaneme multiplayerovku, tajemno a trochu magie

  • 27. 1. 2021, 18:04
  • Jaroslav Pazdera

Klasicky dvě hry jsou na PS4 a jedna je čistě na PS5.

Poslední středa v měsíci je klasicky určena k oznámení nových PS Plus her. Jak je zvykem od vydání PlayStation 5, tak jsou celkem tři. Prvním titulem, o kterém se vědělo už déle, je původně launch titul Destruction AllStars. V něm se vydáme do řady arén jako jedna z různých postav a budeme bojovat jak ve vozidlech, tak po vlastních v multiplayerových bitvách. Díky tomu, že hra bude zdarma, tak je šance, že si najde široké publikum jako vloni v létě například Fall Guys. Tato hra bude dostupná pouze pro PlayStation 5 a jako jediná bude dostupná až do 5. dubna letošního roku.

Destruction AllStars
Název hry

Destruction AllStars

Datum vydání PS5

2. 2. 2021

Aktuální cena na PS Store

469 Kč

Vývojář

Lucid Games

Žánry

Arkáda, Závodní

Druhá hra je Control: Ultimate Edition, ktrerá bude dostupná pro obě konzole a jejíž přítomnost v PS Plus trochu řeší dřívější kontroverzi, kdy si majitelé původní hry pro přechod na next-gen museli koupit Ultimate Edition. Nyní tak nemusí činit majitelé předplatného, kteří tuto nadpřirozenou detektivní hru dostanou zdarma. V hlavní roli je Jesse Faden, agentka federálního úřadu kontroly, která musí vypátrat, co se stalo v jejich centrále a co je tajemná entita, která tam přebírá kontrolu. Čekejte napětí, nadpřirozeno, řadu zbraní, schopností a celkově kvalitní hru.

Control Ultimate Edition
Název hry

Control Ultimate Edition

Datum vydání PS4

10. 9. 2020

Datum vydání PS5

2. 2. 2021

Aktuální cena na PS Store

237 Kč

Vývojář

505 Games, Remedy Entertainment

Žánry

Akce, Dobrodružná, Střílečka

Posledním titulem je ryze PS4 hra, kterou ale samozřejmě můžete hrát i na PS5 v režimu zpětné kompatibility. Třetí hrou je Concrete Genie, kde pomocí magického štetce obnovujete poničené město Denska. Hra dostala řadu ocenění a titulů za své zpracování a příběh. Na své cestě budete malovat různé džiny s různými schopnostmi a řešit řadu hádanek a logických situací. Hra navíc nabídne také obsah pro VR.

Concrete Genie
Název hry

Concrete Genie

Datum vydání PS4

9. 10. 2019

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

Pixelopus

Žánry

Akce, Dobrodružná

Hry budou dostupné od 2. února 2021 a do té doby si můžete přidat do knihovny lednové hry. Únorové hry budou dostupné do 1. března vyjma Destruction AllStars, která bude dostupná až do 5. dubna.

Nevíme jak vy, ale my jsme s nabídkou pro únor hodně spokojeni. Zalíbila se vám některá hra?

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.