V seriálu Last of Us si zahraje hlavní hrdina Mandaloriana | Novinky

V seriálu Last of Us si zahraje hlavní hrdina Mandaloriana

  • 11. 2. 2021, 21:55
  • Jaroslav Pazdera

Pedro Pascal je poslední dobou na roztrhání a zombíkům půjde o to samé.

Last of Us od HBO je jedna z herních předělávek do seriálového prostředí, kterou skutečně sledujeme a která by mohla být opravdu dobrá. Přeci jen herní námět je skvělý, sama hra je filmová a teď se k tomu přidalo i zajímavé obsazení hlavních postav. Hlavního hrdinu Joela si zahraje známý herec Pedro Pascal. Toho můžeme znát ze skvělých Narcos, Wonder Woman 84 a především jako Mandaloriana, i když tam ho bez helmy tolik neuvidíme.

Zdroj: Sony Computer Entertainment

Současně už také víme obsazení hlavní hrdinky Ellie, kterou si zahraje hvězda Hry o trůny, Bella Ramsey. Odtamtud se ostatně zná i s Pascalem, který si zahral Oberyna Martella. Webem jinak běžely zajímavé spekulace o tom, že hlavního hrdinu si měl zahrát oskarový Maheshala Ali, hvězda například poslední série True Detective, ale ty se ukázaly jako liché a Pedro je určitě velmi dobrá volba, ostatně podoba tam rozhodně je.

Zdroj: Sony Computer Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.