V říjnu vyjde DLC pro Resident Evil Village i odložený multiplayer | DLC

V říjnu vyjde DLC pro Resident Evil Village i odložený multiplayer

  • 14. 6. 2022, 15:58
  • Jaroslav Pazdera

V hlavní roli bude dcera hlavního hrdiny a trochu se posuneme v čase.

Resident Evil Village vyšel už před více než rokem a protože se povedl, tak hráči pěkně dlouho čekají na slíbené DLC. To bylo konečně odhaleno a bude se jmenovat Shadow of Rose. Jak už název napovídá, bude se točit kolem dcery Ethana Winterse, která mezitím dospěla a má podivné schopnosti. Protože ty nejsou jen dobré, tak by se jich ráda zbavila a musí se vydat na cestu za zjištěním, jak na to. To ale nebude tak jednoduché a Rose se dostane do světa, kde se vracejí vzpomínky a mění se k horšímu. Hrát budeme z pohledu třetí osoby a stejný pohled bude možné použít pro základní hru, pokud si ji chcete zahrát znovu. DLC si totiž můžete koupit jako balíček s původní hrou, nebo samostatně jako klasický přídavek. Teď už chybí jen datum vydání, které je stanoveno na 28. října.

Resident Evil Village Gold Edition - Announcement Trailer

Zmíněné datum ale nebude určené pouze pro DLC pro Village, ale současně dorazí také odkládaný a dlouho slibovaný multiplayerový režim Resident Evil Re: Verse.

Resident Evil Re:Verse
Název hry

Resident Evil Re:Verse

Datum vydání PS4

28. 10. 2022

Vývojář

Capcom

Žánry

Akce, Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.