Už máte jen jeden den na přidání Horizon: Zero Dawn do knihovny zdarma | Novinky

Už máte jen jeden den na přidání Horizon: Zero Dawn do knihovny zdarma

  • Vydáno 20. 4. 2021, 10:51, Aktualizováno 13. 5. 2021, 19:17
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z ikonických her předchozí generace PlayStationu je ode dneška zdarma pro všechny.

Aktualizováno: Už jen jeden den zbývá do ukončení akce, takže pokud jste si hru nepřidali do své knihovny, udělejte to co nejdříve.

Původní zpráva: Herní iniciativa od Sony s názvem Play At Home je dobře známá. Poté, co jsme takto dostali třeba Ratcheta a nedávno pořádnou nálož dalších her, je nyní na řadě velká pecka - Horizon Zero Dawn Complete Edition. Toto akční RPG z utopické budoucnosti, kde lidé přežívají jen v malých klanech a společenstvích, zatímco planetu ovládají robotická zvířata všech velikostí, se nám opravdu líbilo. Pokud jste jedním z mála, kteří hru ještě nemají, můžete si ji nyní přidat navždy do své knihovny doplněnou o všechny updaty, patche a také DLC Frozen Wildlands. Akce není vázána na vlastnictví PS Plus ani jinou platbu, jediné co musíte mít je PSN účet. Hra vám po přidání do knihovny zůstane už navždy.

Horizon bude zdarma dostupný do 14. května.

Horizon Zero Dawn - Gameplay Trailer | PS4 Pro 4K

Navíc to můžete vzít jako dobrou přípravu na chystané pokračování Forbidden West, které by mělo dorazit ještě letos a bude to doufejme pecka s nativní podporou všech PS5 vychytávek. Co o hře víme si můžete projít v našem profilu hry.

Horizon Forbidden West
Název hry

Horizon Forbidden West

Datum vydání

18. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

937 Kč

Vývojář

Guerrilla Games

Žánry

Akce, RPG, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.