V pátek brzy ráno bude další ročník The Game Awards | Novinky

V pátek brzy ráno bude další ročník The Game Awards

  • 7. 12. 2022, 23:17
  • Jaroslav Pazdera

Brzy je ale opravdu brzy. Tentokrát by to ale mělo být o něco kratší.

Už jsme si zvykli, že herní akce The Game Awards se stala jednou z největších, které se během roku konají a dozvíme se na ní, mimo výherců jednotlivých kategorií, také spoustu novinek a oznámení her. Letošní ročník už je doslova za humny, protože bude v našich končinách vysílám v půl druhé ráno v pátek 9. prosince. Kvůli časovému posunu je bohužel Evropa trochu znevýhodněna, ale maximálně si vše zrekapitulujeme ráno.

Oproti jiným ročníkům se letos promotér Geoff Keighley rozhodl trochu krátit, protože po loňském ročníku se objevovaly hlasy, které říkaly, že to bylo přeci jen trochu dlouhé. Celý večer bude rozdělen na několik bloků a celkem bychom se měli dočkat informací o 30 - 40 hrách. Některé zveřejní nové informace, jiné budou rovnou oznámeny, jako třeba Star Wars Jedi: Survival.

The Game Awards sledujme v pátek 9. prosince v 1:30 našeho času.

THE GAME AWARDS 2022: Official 4K Livestream: Star Wars, FINAL FANTASY XVI, Hades II, Halsey
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.