V květnu dorazí ještě jedna betaverze Diabla IV | Novinky

V květnu dorazí ještě jedna betaverze Diabla IV

  • 25. 4. 2023, 15:44
  • Jaroslav Pazdera

Kdo nestihl, může teď a kdo stihl, může hledat změny.

Pokud jste nestihli vyzkoušet betaverzi chystaného Diabla IV, budete mít ještě jednu šanci. Blizzard totiž spustí další kolo betaverze od pátku 12. května do neděle 14. května a hra bude přístupná pro všechny. A pokud jste přeci jen hráli předchozí betaverzi, možná vás bude zajímat, že ta nadcházející bude mít zapracované některé úpravy, které vznikly právě v návaznosti na reakce na zkušenosti hráčů. Současně čekejte, že se bude jednat o zátěžový test serveru a snahu nacpat co nejvíce hráčů na jedno místo. Tím pádem můžou opět vzniknout fronty a čekání.

Současně jsme se dozvěděli, že dohrát kampaň zabere většině hráčů zhruba 35 hodin a na to, abyste se dostali na maximální level 100 si připravte průměrných 150 hodin. Pokampaňový obsah má být ale bohatý, takže by ty desítky hodin měly stát za to.

Diablo IV | Sorcerer Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.