V Call of Duty: Cold War na PS4 se některým hráčům odpojují ovladače | Novinky

V Call of Duty: Cold War na PS4 se některým hráčům odpojují ovladače

  • 18. 11. 2020, 20:10
  • Jaroslav Pazdera

Existuje sice způsob, jak to obejít, ale není moc komfortní.

Nejedná se sice o úplně žhavou novinku, ale narazili jsme na ní také při hraní Cold War kampaně, respektive první mise ve Vietnamu. Hra začne letem vrtulníkem a ihned po vysednutí ven se objeví problém. Ovladač začne bíle blikat, postava předstane reagovat a nejde se žádným způsobem připojit zpět ke konzoli. Nefunguje ani druhý ovladač ani snaha o připojení kabelem a nové párování. Jediná možnost je vypnout konzoli ručně pomocí vypínacího tlačítka, což není moc správné a poté se naštěstí ovladač znovu připojí. Stejný problém se vyskytuje znovu i při dalších pokusech a nemá cenu to ani zkoušet.

YouTube: Purethuglife13

Jediné řešení, které momentálně funguje, je zapojit ovladač do konzole USB kabelem a hlavně v nastavení konzole, respektive ovladačů, nastavit komunikaci po USB. To není úplně příjemné řešení a tak zbývá jedině počkat, zda se objeví oprava. Prozatím to ale vypadá, že se problém netýká PS5 verze, kterou snad zkusíme brzy, pokud zítra dostaneme konzoli.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.