V Call of Duty 2022 se zřejmě bude bojovat proti kartelům | Spekulace

V Call of Duty 2022 se zřejmě bude bojovat proti kartelům

  • 16. 9. 2021, 15:59
  • Jaroslav Pazdera

Známý insider znovu zasahuje a vytahuje spekulace o příštím díle Call of Duty.

Call of Duty Vanguard ještě ani nevyšel (vychází 5. listopadu) a už se objevují spekulace, co se bude odehrávat v tom dalším, který dorazí někdy na podzim roku 2022. O první informace se zasloužil známý únikář, jehož informace se několikrát potvrdily, Tom Henderson. Ten tvrdí, že na dalším díle pracuje Infinitiy Ward a bude to pokračování Modern Warfare z roku 2019. Následně se k tomu přidal server VGC a ten upřesnil, že podle jejich informací v něm budeme sledovat americké jednotky, které bojují s kolumbijskými drogovými kartely.

Informace mají samozřejmě reálný základ, protože Call of Duty funguje na tříletém vývojovém cyklu a tak předchozí Call of Duty Cold War tvořili Treyarch, letošní Vanguard připravuje Sledgehammer a nyní je tedy řada na Infinity Ward, kteří za Modern Warfare stojí. Hra by měla mít momentálně krycí vývojový název Project Cortez, který se objevil také v nedávném velkém úniku ze serverů GeForce Now.

Vzhledem k tomu, že Vanguard ještě ani nevyšel, tak můžeme prakticky zapomenout, že by se něco z výše uvedeného skutečně potvrdilo dříve než příští rok. Veškeré PR síly momentálně cílí na nový díl, který čeká nadcházející betaverze a v listopadu vydání. Pokud ale půjde o skutečný námět boje proti kartelům, nemuselo by to být vůbec špatné!

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.