V březnu vyjde Jumbo edice Two Point Hospital | Novinky

V březnu vyjde Jumbo edice Two Point Hospital

  • 19. 1. 2021, 16:55
  • Jan Válek

Kompletní balíček oblíbené manažersko-budovatelské strategie již brzy, co bude obsahovat?

K Two Point Hospital mám osobně hodně vřelý vztah a odehraných 150 hodin i platinová trofej to jen podtrhují. Pokud jste stejnými fanoušky a nebo byste chtěli do funkce ředitele nemocničního zařízení teprve proniknout, máme pro vás dobrou zprávu. Sega společně s Two Points Studios představila novou chystanou JUMBO Edici této hry.

Zdroj: SEGA

Již 5. března se jí dočkáme v PS4 verzi, kterou pochopitelně půjde hrát i na PS5 díky zpětné kompatibilitě. Už základní konzolová edice obsahovala první dvě DLC známá z PC, tato nová Jumbo shrne veškerý doposud vydaný obsah pro počítačovou verzi hry. Na konzolích se tak stane úplnou novinkou oblast Close Encounters, která je o setkání s mimozemšťany. Připravte se na konspirační teorie, tajné komplexy a neobvyklé nemoci, jako jsou vědecká teorie či ztráta lidství. Možná vám budou muset pomoci doktoři z jiných světů... Další obsažené DLC se jmenuje Off The Grid a to se pro změnu nese na vlnách ekologie coby nový herní mechanismus.

Zdroj: SEGA

Navíc zde najdeme kolekci starožitných a uměleckých předmětů na zkrášlení nemocničního prostředí. Jumbo Edition bude opravdu obsahově bohaté, byť pro skutečné fanoušky a majitele Two Point Hospital Console Edition v reálu po obsahové stránce přinese „jen“ dvě nová DLC. Jak již bylo řečeno, Two Point Hospital: JUMBO Edition vychází 5. března 2021 a to jak v krabicové, tak digitální podobě.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.