Úvodní video z nového Hitmana 3 ukazuje Agenta 47 v nečekané spolupráci | Videa

Úvodní video z nového Hitmana 3 ukazuje Agenta 47 v nečekané spolupráci

  • 15. 12. 2020, 17:46
  • Jaroslav Pazdera

Hitman 3 nám představuje, čím nás uvede do děje.

Finální část trilogie World of Assassination se dočká své poslední kapitoly a na tu nás láká zveřejněné úvodní video. Krom toho, že se celé zdá hodně přesvětlené, nám ukazuje, jak celá hra začne. Vidíme tam hlavní postavu Agenta 47 a také jeho parťáka Lucase Graye. O tom, jak se tato dvojice dala dohromady pojednávají předchozí díly, které vysvětlí, jak se osamocený agent najednou objevil v páru. Každopádně jejich cílem je tajná organizace Providence, se kterou mají oba spory a potřebují se jí zbavit. Celý trailer končí pohledem na mrakodrap, který jsme viděli již v některém z předchozích trailerů.

Hitman 3 vychází 20. ledna 2021 pro PlayStation 4 i PlayStation 5. Pokud vlastníte i předchozí dva díly, budete si moci zahrát jejich vylepšenou verzi pomocí enginu ze třetího dílu.

HITMAN 3 - Opening Cinematic
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.