Update přichází s vylepšením výkonu Last of Us 2 na PS5 | Novinky

Update přichází s vylepšením výkonu Last of Us 2 na PS5

  • 19. 5. 2021, 18:00
  • Jan Válek

Nejedná se o plnohodnotnou PS5 verzi, přesto si hru na next-genu užijete lépe.

The Last of Us Part 2 byla rozhodně jednou z nejlepších her na PlayStation 4 a už od jejího vydání uběhl skoro rok. Zatímco řada her se postupně dočkala své PS5 verze (a nebo se připravuje), Sony se v tomto případě rozhodlo vydat jinou cestou. Vývojářské studio Naughty Dog připravilo nový update na verzi 1.08, která se zaměřuje na vylepšení herního zážitku na konzolích nové generace v rámci zpětné kompatibility.

Konkrétně došlo k vylepšení rozlišení, načítacích časů a může si nově na PlayStation 5 vybrat mezi režimem 30 nebo 60 snímků za vteřinu. Pochopitelně se jedná o update distribuovaný naprosto zdarma mezi všechny majitele PS4 verze hry. Nový Performance Patch představuje také následující trailer:

Další budoucnost okolo této značky tolik typické pro PlayStation je zatím ve hvězdách a nic konkrétního potvrzeno nebylo. Spekuluje se však o tom, že se pracuje na plnohodnotné předělávce prvního dílu. Zároveň tvůrci z Naughty Dog podle všeho pracují na několika nových projektech a v neposlední řadě připravuje HBO i filmovou adaptaci The Last of Us.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.