Uniklý trailer na Elden Ring možná paradoxně zpozdí ten oficiální | Novinky

Uniklý trailer na Elden Ring možná paradoxně zpozdí ten oficiální

  • 10. 3. 2021, 21:58
  • Jaroslav Pazdera

Takže výměnou za kvalitní trailer jsme dostali nečitelné nic a budeme si muset počkat.

Nedávný únik traileru na očekávaný titul od tvůrců Dark Souls - Elden Ring dost možná zapříčinil to, že oficiální představení bude o nějaký čas odsunuto. Aspoň tak mluví insideři, kteří mají zákulisní informace. Elden Ring je očekávané akční RPG na kterém se spojili dva mistři svého oboru Hidetaka Miyazaki jako duchovní otec souls her a George R.R. Martin jako legendární spisovatel, který stojí třeba za sérií Hra o trůny. Podle nedávných informací jsme se měli brzy dočkat oficiální prezentace a také traileru, ale to se teď bohužel změní.

Snímek z uniklého traileru. Zdroj: YouTube @The Lore Hunter

Není to tak dlouho, co unikl trailer, který byl určen jen pro firemní použití. O něm jsem ani neinformovali, protože podle nás je urážka hry se na něco takového dívat. Obraz je příšerně rozmazaný, natočený ze šikma mobilem a není tam nic pořádně vidět (viz. snímek nahoře). Pokud přeci jen chcete, najdete ho na YouTube, ale varovali jsme vás. Tím hlavním důvodem odkladu je údajně to, že Bandai Namco potřebuje zjistit, kudy vlastně trailer utekl, aby se jim to nestalo i do budoucna a zadruhé možná chtějí připravenou prezentaci také trochu upravit, protože se ozvaly i některé kritické hlasy, byť trailer je skutečně mizerný.

Díky němu jsme se dozvěděli například, že ve hře budou draci, budeme moci jezdit na koni a dokonce na něm i bojovat a také to, že hra si bere z Dark Souls opravdu hodně, byť je tam znát i vliv Sekiro. Nyní tedy budeme muset počkat, jak se to celé vyvine a zda se dočkáme prezentace aspoň na letošní E3, která bude ryze digitální.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.