Unikla řada detailů o připravovaném DLC pro Cyberpunk 2077? | Spekulace

Unikla řada detailů o připravovaném DLC pro Cyberpunk 2077?

  • 27. 5. 2022, 10:17
  • Jaroslav Pazdera

Vydáme se do Pacificy a objeví se nová postava. Ale co bude s Johnnym?

CD Projektu se zřejmě povedl trochu přehmat a v rámci patche 1.5 pro Cyberpunk 2077 poslali do světa i textové podklady k připravovanému příběhovému rozšíření. O něm zatím oficiálně nic nevíme, ale víme, že přijde. Pokud je tento únik pravdivý, a vypadá celkem reálně, tak víme aspoň některé náznaky, ale proberem si jen ty, které nepokazí samotný příběh. Já jsem se do uniklých dokumentů díval a obsahují prakticky všechny textové rozhovory a popisky, na které během rozšíření narazíme a pokud bychom si je dali všechny dohromady, poznáme celý příběh. Ale to dělat nebudeme.

DLC by se mělo odehrávat přímo v Night City, konkrétně ve čtvrti Pacifica, kde se otevřou některé lokace, které dříve nebyly dostupné (jako je Sports Dome a Combat Zone, obě v hlavní hře nedostupné.). Ostatně Pacifica byla zmiňována už dříve, takže to do sebe docela zapadá. Rozšíření by mělo obsahovat sedm hlavních misí, které představí novou postavu Songbird a neměl by se vůbec, nebo jen málo, objevit Johnny Silverhand (tedy Keanu Reeves). Navíc čekejme nové vedlejší úkoly, události a také nové dialogy. Výsledek DLC by měl mít drobný vliv na závěr celé hry, ale evidentně jen ve formě některých dialogů.

Za sebe jen doplním, ať už to tu konečně je, protože Cyberpunk mě hodně bavil a rád bych si dal další obsah aniž bych hru hrál celou znovu. Zatím to ale vypadá až na rok 2023.

Pacifica - CD Projekt RED
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.