Uložené pozice Spider-Man: Miles Morales půjde přenést na PS5 | Novinky

Uložené pozice Spider-Man: Miles Morales půjde přenést na PS5

  • 30. 9. 2020, 07:10
  • Ivan Herman

Next-gen verzi nebudete muset hrát od začátku.

Obecně ohledně zpětné kompatibility, free upgradu z PS4 na PS5, cross-play i přenášení uložených pozic her stále panují nejasnosti. Všechna tato témata hráče v souvislosti s příchodem nové generace konzolí zajímají, ale zdá se, že každý aspekt bude odlišný pro konkrétní titul. V rámci zodpovídání dotazů fanoušků v diskuzi s Insomniac Games bylo potvrzeno, že uložené pozice v Marvel’s Spider-Man: Miles Morales bude možné přenášet mezi PS4 a PS5.

Přestože bylo Miles Morales nejprve oznámeno coby čistě PlayStation 5 hra, následně tvůrci potvrdili, že dorazí i na PS4. A také už v souvislosti s touto možná vůbec nejočekávanější hrou víme, že upgrade bude zdarma. A současně s tím se vám na novou generaci přenesou i uložené pozice, takže budete moci ve hře pokračovat tam, kde jste skončili na PlayStation 4. Detaily k fungování tohoto přenosu mají vývojáři objasnit současně s tím, jak se přiblíží datum vydání hry.

Spider-Man: Miles Morales vyjde za vcelku slušnou cenu 50 dolarů (cca 1 200 Kč) v základní edici, případně 70 dolarů v Ultimate Edition (cca. 1 600 Kč). Na obě generace konzolí od Sony přijde 16. listopadu

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.