Ukázky ze single kampaně CoD: Black Ops Cold War | Videa

Ukázky ze single kampaně CoD: Black Ops Cold War

  • 3. 11. 2020, 11:32
  • Martin Nejedlý

Podívejte se do tří misí z kampaně letošního Call of Duty.

Do vydání letošního Call of Duty zbývají ani né dva týdny. To svědčí o již probíhající hlavní podzimní sezóně. Zatímco určitá skupina hráčů už se těší na multiplayer nebo Zombie mód, který získá časovou exkluzivitu na PlayStation (více zde), mnozí mají rádi i klasickou příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Tu mělo pro letošek na starost studio Raven Software, které nám přibližuje detaily o její náplni.

Amsterdam Flythrough

Tvůrci vypustili do světa videa ze tří různých misí této kampaně a z každé z nich nabízí lákavé ochutnávky. Podívat se můžete na první misi kampaně s názvem Nowhere Left to Run odehrávající se v Amsterdamu. Představeni jsou veteráni Woods a Mason, stejně tak nováček Russell Adler. Další video nás zavádí na letmý průlet Vietnamem do krásného prostředí tamní džungle. Konečně poslední z trojice videí se odehrává ve velitelství KGB.

Call of Duty: Black Ops Cold War vychází 13. listopadu ve verzích jak pro PlayStation 4, tak především PS5. Naše dojmy z nedávného beta testu multiplayeru najdete zde.

Vietnam Flythrough
KGB Flythrough
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.