Ubisoft pracuje na hře s tematikou Star Wars | Novinky

Ubisoft pracuje na hře s tematikou Star Wars

  • 14. 1. 2021, 06:00
  • Jaroslav Pazdera

EA vypršela exkluzivní smlouva na Star Wars tematiku a tak se do toho pustila i další studia.

Ubisoft oznámil, že pracuje ve spolupráci s Lucasfilm Games na hře s tematikou Star Wars, přesněji na něm pracuje tým, který dělal například na The Division 2. Stalo se totiž to, že vypršela exkluzivní desetiletá smlouva, po kterou mělo práva na Star Wars hry pouze EA. Ti také oznámili, že i když licence už není exkluzivní, budou dále pracovat na dalších hrách, nicméně se do toho pustili i další. Jen si představme například herní mechanismy Assassin's Creed nebo The Division ve světě Star Wars. To by mohlo být hodně dobré.

Ale nepředbíhejme, protože vývoj hry je evidentně v naprostých počátcích a prakticky se teprve dává dohromady team, který bude na hře pracovat. Víme také, že bude použit interní engine Snowdrop. Hra vyjde podle našich odhadů nejdříve v roce 2023 a je možné, že o ní ještě dlouho neuslyšíme.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.