Ubisoft oznamuje free to play Ghost Recon Frontline | Videa

Ubisoft oznamuje free to play Ghost Recon Frontline

  • 5. 10. 2021, 23:02
  • Jaroslav Pazdera

Další multiplayerová akce s battle royale modelem?

Nová hra ze série Ghost Recon asi úplně nepotěší skalní fanoušky, protože namísto další kooperační příběhové hry přináší mutliplayerovou akci, která bude mimo jiné obsahovat také battle royale mód. V něm se vydají trojice hráčů do velké a členité mapy aby přežil ten nejlepší. To už ale známe ze spousty dalších her a bude potřeba vytáhnout něco, co by hráče přesvědčilo do hry přejít. Tím by mohlo být to, že mapa se nebude postupně změnšovat, ale nabídne dynamické události skrze které budete muset získat důkazy a následně se dostat do zóny vyzvednutí.

Frontline nabídne také další herní mody a krom toho, že dorazí na obě konzole PlayStation, nabídne také crossplay proti ostatním platformám. Prozatím neznáme datum vydání, ale letos to nejspíš nebude. Pokud chcete, můžete se přihlásit do PC betaverze, ale konzole jsou zatím mimo.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline - Reveal Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.