Ubisoft má rozpracovánu hezkou řádku her | Spekulace

Ubisoft má rozpracovánu hezkou řádku her

  • 22. 3. 2022, 13:56
  • Jaroslav Pazdera

Údajně se chystá velká prezentace připravovaných her.

Společnost Ubisoft má údajně v přípravě přes 20 chystaných her. Tvrdí to aspoň známý únikář Tom Henderson, který tvrdí, že se chystá velká prezentace, kde chce společnost seznámit herní svět se svými přípravami. Kvůli aktuální situaci na Ukrajině byla ale odložena, nicméně v budoucnu se na ní máme těšit. Všechno jsou to samozřejmě spekulace, dokud nebudou oficiálně potvrzeny přímo Ubisoftem, nicméně pan Henderson má velmi dobrou historii potvrzených informací.

Některé z her, na které se můžeme těšit, je třeba nová herní verze klasického Prince of Persia. Ten bude ve stylu 2.5D hry a inspiruje se hodně hrou Ori. Zajímavě také zní pokračování velmi povedeného Immortals: Fenyx Rising, nebo závodní hry The Crew 3. Práce dobře pokračují také na Skull and Bones a Avatar: Frontiers of Pandora, který by měl opravdu vyjít v březnu příštího roku. Zhruba ve stejném termínu by měla dorazit i free-to-play verze hry The Division s podtitulem Heartland. Další free-to-play XDefiant byla nedávno zmiňována ve spojení s odstraněním jména Toma Clancyho, nicméně její vývoj pokračuje snad dobře a měla by dorazit někdy na přelomu roku.

Tenhle výčet nevypadá vůbec špatně a to zmiňuje jen hry, o kterých se ví. Doufejme tedy, že prezentace Ubisoftu dorazí co nejdříve a my se budeme moci seznámit s připravovanými hrami minimálně na dalších několik let.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.