U Hong Kongského distributora se objevil obsah balení PS5 | Novinky

U Hong Kongského distributora se objevil obsah balení PS5

  • 11. 9. 2020, 22:25
  • Jaroslav Pazdera

Víme tak poměrně podrobně obsah balení obou verzí a také některé parametry zařízení.

V databázi Hong Kongského distributora techniky se objevila specifikace obou verzí konzole PS5 včetně modelových čísel a dalších podrobností. Z přehledu tak víme, že balení by mělo obsahovat samotnou konzoli v plné nebo digitální verzi, jeden bezdrátový ovladač, 825GB SSD disk, stojánek pro vertikální postavení, hdmi kabel, nabíjecí kabel a kabel pro nabíjení ovladače. V základu bude také nainstalovaná hra Astro's Playroom. Označení pro novou konzoli je CFI-1015A, respektive 1015B pro digitální verzi (PS4 měla kódové označení CUH).

Informace je třeba brát trochu s rezervou, protože zaprvé nejsou stoprocentně potvrzené a zadruhé se týkají Hong Kongu, takže můžou mít nějaké regionální specifické varianty. Trochu se ale pozastavujeme nad velikostí disku, který jsme čekali přeci jen větší. V dnešních PS4 konzolích jsou běžné 1TB disky a nevím jak u vás, ale u nás jsou neustále plné. Každopádně externí disk dneska taky není problém. Doufejme, že tohle všechno znamená, že se brzy konečně dozvíme cenu a budeme si moci konzoli předobjednat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.