Tvůrci Metra pracují na PS5 upgradu pro Exodus a také nové hře | Novinky

Tvůrci Metra pracují na PS5 upgradu pro Exodus a také nové hře

  • 25. 11. 2020, 19:56
  • Jaroslav Pazdera

Nový titul by se měl týkat rovněž oblíbené série.

Metro Exodus se v příštím roce dočká upgradu na PlayStation 5 verzi. Ten by měl do hry přinést vyšší rozlišení, lepší snímky za vteřinu, rychlejší nahrávání díky využití rychlého SSD disku a také zakomponování moderních technologií, jako je Ray-Tracing. Návrat do post-apokalyptické krajiny a na vaši bojovou lokomotivu tak bude hladší než předtím. Pokud navíc vlastníte PS4 verzi hry, dostanete upgrade zcela zdarma.

Zdroj: Deep Silver

Nicméně to není všechno, studio 4A Games pracuje také na dalším díle ze série Metro. Sice se pracuje také na multiplayerové složce, ale hra by měla být především zážitkem pro jednoho hráče. Nová hra by měla běžet na hodně přepracovaném enginu, který bude z PS5 ždímat maximum. Sami autoři poznamenávají, že série Metro je pro ně zásadním dílem a navíc poslouchají připomínky a námitky komunity, které chtějí do nového díla rovněž zakomponovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.