Tvůrci Godfall pro nás chystají pořádný endgame obsah | Novinky

Tvůrci Godfall pro nás chystají pořádný endgame obsah

  • 10. 10. 2020
  • Jaroslav Pazdera

Problém řady her je, že po dohrání základní kampaně nemáte co hrát a hru prostě opustíte. To autoři Godfallu nechtějí dopustit.

Godfall byla oznámena jako první hra pro připravovanou konzoli PS5, která bude dostupná společně se začátkem prodeje. Jedná se o akční RPG, kde budou hlavní náplní souboje a lootování. Nyní se tvůrci rozhovořili o tom, co nás čeká po dohrání hlavní kampaně. Tu lze hrát buď v single playeru, ale i tak budete muset být připojeni k internetu, nebo v kooperaci s jiným hráčem.

Zdroj: Gearbox Publishing

Poté, co hru úspěšně dokončíte, můžete se vydat například do lokace zvané Tower of Trials. Bude to místo zaměřené ryze na souboje a s každým dalším patrem budete čelit silnějším a silnějším vlnám nepřátel. Do bojů se opět budete moci vydat sami nebo s kamarádem a autoři slibují, že za splnění jednotlivých výzev budete patřičně odměněni, takže vás hra bude motivovat hrát pořád dále. V rámci Toweru budete sbírat speciální měnu "klíče", která bude dostupná pouze tam a za kterou si budete moci otvírat náhodné truhly. Navíc si sami budete moci vybrat, jaké odměny preferujete volbou místností, které chcete splnit.

Jak to bude fungovat ve skutečnosti si musíme počkat na 12. listopadu, kdy hra vychází společně s PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.