Tvůrci Alien: Isolation pracují na nové hře | Novinky

Tvůrci Alien: Isolation pracují na nové hře

  • 1. 12. 2020, 18:18
  • Jaroslav Pazdera

Nebude to sice pokračování, které by hodně lidí chtělo, ale i tak jsme napnuti.

V roce 2014 vyšla velmi zajímavá hra z prostředí Vetřelců, Alien: Isolation. Za jejím vývojem stálo studio Creative Assembly a prakticky od vydání je vzýváno, aby připravilo druhý díl této survival akce. V roce 2017 se dokonce objevily některé spekulace, že hra je v přípravě, ale nakonec se ukázalo, že to byly fámy. Bohužel to zatím vypadá, že případné pokračování je v nedohlednu, nicméně studio pracuje na nové značce. V rozhovoru pro Games Industry to uvedl jeden ze šéfů studia Sega Europe, Tim Heaton.

Ten řekl, že studio momentálně nabírá další pracovníky pro zcela novou herní značku a prozatím víme, že to má být střílečka z pohledu první osoby. V rámci rozhovoru také potvrdil, že centrála Segy má velký zájem na investice do her a tak i evropská část nemá problém s investováním do týmů a jejich aktivit. Pokud se povede vytvořit minimálně tak zajímavý titul, budeme jedině rádi. Snad se studio na roky nezakope u tuctové střílečky, kterých je dnes mraky.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.