Turok 1 a 2 pro PS4 vyjdou příští týden | Spekulace

Turok 1 a 2 pro PS4 vyjdou příští týden

  • 20. 2. 2021, 10:36
  • Martin Nejedlý

Ačkoli oficiálně nebyly remaky oznámeny, leak na PS Store prozradil i datum.

Série Turok patří mezi klasiku herní historie a pokud jste po nedávných spekulacích očekávali návrat na scénu, máme pro vás dobrou zprávu. Oba díly této střílečky z pohledu první osoby, v nichž se vydáváte na lov dinosaurů, totiž míří na PlayStation 4. To už naznačovaly spekulace z loňského roku a nyní je vše stvrzeno jejich zveřejněním na PS Store.

Obrázek přinesl jako první herní server Gematsu na svém Twitteru a potvrzuje vydání hry v PS4 verzi. Ta by navíc měla dorazit vskutku zanedlouho – již 25. února 2021. Půjde o předělávku originálu z konzole Nintendo 64 a pracuje na ní Nightdive Studios.

Zatímco přímo ve webovém PS Store obě hry nelze v době psaní novinky najít, v mobilní aplikaci jsou zalistované. Jak první díl, tak dvojka s podtitulem Seeds of Evil. Zároveň na kartách obou her si u nás již nyní můžete prohlédnout trofeje. Ve skutečnosti nejde o až tak velké překvapení, protože hry již dříve vyšly na Xbox One a Nintendo Switch, nyní je ale konečně potvrzen i PS4 port. Oba remastery nabídnou podporu moderních televizí a jejich širokoúhlé zobrazení, upscaling rozlišení na HD a přizpůsobené ovládání.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.