Train Sim World 2 dorazí na PlayStation 5 | Novinky

Train Sim World 2 dorazí na PlayStation 5

  • 5. 5. 2021, 11:25
  • Jaroslav Pazdera

A to rovnou s rozšířením Rush Hour.

Train Sim World 2 vyšel už v srpnu loňského roku a nás celkem zaujal. Teď se ale můžeme těšit na léto, kdy zhruba po roce od vydání dorazí PlayStatin 5 verze, která nabídne rychlejší načítání lepší rozlišení a také kompletně aktualizovanou grafiku. Upgrade bude, jak se sluší, pro majitele PS4 verze zdarma a to dokonce bude platit pro všechny zakoupené doplňky a DLC. Nemusíte se tedy bát, že byste o něco přišli.

Rush Hour vezme autentický gameplay, pro který je série známá a posadí hráče do sedadla operátora, který má na starosti vytíženou síť příměstských vlaků ve velmi těsném rozvrhu - tisková zpráva

Současně s PlayStation 5 verzí dorazí také rozšíření Rush Hour, které bude dostupné jak pro starou verzi konzolí, tak samozřejmě pro novou a umnožní vám zažít si hru v pozici operátora, který řídí dopravu. V rámci tohoto updatu autoři slibují mnohem více cestujících, vytíženější dopravu a zkrátka větší dopravní chaos. Těšit se můžeme na tři hodně vytížené trati: americkou Boston - Providence, anglickou London Victoria - Brighton a německou S-Bahn Bahnstrecke Riesa - Dresden. Samozřejmostí jsou tematické lokomotivy a autentické vlaky. Více tedy v létě v rámci PS5 verze Train Sim World 2: Rush Hour.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.