Trailer představuje postavu Paladina z Diablo 2: Resurrected | Videa

Trailer představuje postavu Paladina z Diablo 2: Resurrected

  • 2. 9. 2021, 14:02
  • Martin Nejedlý

Vydání slavného remaku se blíží a Blizzard Entertainment ukazuje nové lákadlo.

Každý kdo hrál svého času Diablo II, tak měl určitě svoji oblíbenou classu. Ale i tak většina z nás si hru vyzkoušela postupně snad za každou z nich. Nedávný veřejný beta test hry nenabídl všechny hratelné postavy, například paladin zůstal stále zahalen rouškou tajemství. Právě ten v následujícím traileru prezentuje své dovednosti jak v boji nablízko, tak rozmanitá kouzla pro útok i obranu dalších členů výpravy.

Diablo® II: Resurrected™ | Paladin Class Trailer

Mezi typické schopnosti Paladina patří třeba Smite a Blessed Hammer, jeho nejznámější kouzla pro drtivý útok. Již zmíněné buffy pro své spojence z něj ale také dělají žádané povolání do každé výpravy. Might například zvyšuje všem v okolí damage, jakou způsobují protivníkům. Další schopnosti slouží i pro healování (Conviction) či oslabení obranných schopností.

Diablo 2: Resurrected vychází již 23. září pro PS4, PS5 a další platformy. Níže přikládáme ještě i trailery k postavám Barbariana a Sorceress.

Diablo® II: Resurrected™ | Sorceress Class Trailer
Diablo® II: Resurrected™ | Barbarian Class Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.