Trailer nás uvádí do světa King’s Bounty II | Videa

Trailer nás uvádí do světa King’s Bounty II

  • 19. 4. 2021, 17:48
  • Jan Válek

Hra míří také na konzole letos v létě – nahlédněte do magického světa Nostria.

Vydavatel 1C Entertainment a Koch Media představili nový trailer, který ukazuje chystané pokračování King’s Bounty. Video pod tímto odstavcem se zaměřuje hlavně na příběhovou část hry. Temnota sestupuje do magického světa Nostria. Spiknutí, sabotáže a nekromancie zastiňuje zemi. Kraje požadují nezávislost, bandité obcházejí silnice a pověsti o drtivé síle Blight se nesou šepotem ve tmě. Starý král Claudius byl otráven a nemůže vést království, a tak jeho syn, princ Adrian, musí nyní spojit bojující země, zatímco jeho moc a víra podléhá útoku. Možná je tu ale spasitel - poslední naděje království - braňte se a nastolte konečně mír a pořádek v Nostrii.

King's Bounty II — Unite Them or Fall | PEGI

"Velkým úkolem pro tým bylo vytvořit pohlcující příběh a zážitek, který je formován a poháněn jeho bohatými postavami a jedinečným prostředím" řekl Denis Maltzev, Lead Producer v 1C Entertainment. "King´s Bounty II nabízí jedinečnou a zajímavou kombinaci RPG prvků, tahové strategie a fantasy prvků, které dohromady skutečně vynikají. Těšíme se až budeme sdílet tento krásný svět a jeho dobrodružství s hráči."

King’s Bounty II vychází na PlayStation 4 a další platformy už letos v létě, pokud nedojde k nějakému zpoždění, tak se na něj můžete těšit přesně 24. srpna.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.