Trailer a detaily o velkém updatu Ghost of Tsushima | Novinky

Trailer a detaily o velkém updatu Ghost of Tsushima

  • 5. 10. 2020, 17:29
  • Jan Válek

Verze 1.1 vyjde 16. října a přinese do hry řadu novinek.

V srpnu tvůrci Ghost of Tsushima oznámili velké rozšíření hry s podtitulem Legends, které bude pro všechny zdarma. Nyní jsme se oficiální cestou dozvěděli termín vydání - update půjde stahovat od 16. října. Níže si můžete pustit také trailer přibližující toto obsahové rozšíření.

Hlavním lákadlem Legends se stane online kooperační mód, který se tvůrcům nepovedlo dokončit v termínu vydání hry, a proto ho naservírují takto dodatečně. Naštěstí formou patche, nikoli placeného DLC. V něm nás čekají příběhové mise pro dva hráče a také speciální režim o přežití, v něm budou kooperovat až čtyři hráči. V týdnech následujících po vydání updatu chystají tvůrci také větší raidy, takže hra by měla být stále živá a nabízet nový a nový obsah.

Ghost of Tsushima – Version 1.1 Update Trailer | PS4

Nová postava Gyozena se stane hlavním hrdinou rozšíření Legends. Všichni fanoušci hry by se zde měli dozvědět v rámci nových příběhových misí další informace o tom, co se skutečně stalo na ostrově Cušima. Režim Survival nenabídne příběh, ale přímočarou a jasnou akci – budete zde čelit jednotlivým vlnám nepřátel a půjde o to přežít co nejdéle. Náhodně se mají objevovat i bonusové úkoly, za jejichž splnění získáte extra odměnu.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

V rámci Ghost of Tsushima: Legends budou k dispozici čtyři hratelné postavy: Samurai, Assassin, Ronin a Hunter. Každý z nich vyniká v jiných dovednostech a ovládá odlišné schopnosti. Současně s updatem přibudou ve hře také nové profese spojené především s hráči oblíbeným a žádaným módem New Game Plus.

Mimochodem právě nyní si můžete koupit Ghost of Tsushima se slevou v rámci akce na PS Store (více zde).

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.