Tiny Tina’s Wonderlands – záběry z hraní chystaného titulu od Gearboxu | Videa

Tiny Tina’s Wonderlands – záběry z hraní chystaného titulu od Gearboxu

  • 28. 2. 2022, 15:24
  • Ivan Herman

Slušná nálož gameplay záběrů ukazuje hru vycházející ze stylu Borderlands v plné parádě.

Do vydání Tiny Tina’s Wonderlands již zbývá necelý měsíc a vydavatel 2K společně s vývojáři z Gearbox Software vydali novou várku záběrů z této chystané hry. Prohlédnout si můžete i několik oficiálních screenshotů. Tento ambiciózní projekt od zkušených tvůrců je doposud relativně opomíjený, což je určitě škoda. Autoři oblíbených Borderlands totiž umí a právě jimi se i nová hra do velké míry inspiruje. Přesvědčit se o tom můžete na videu níže sami.

Ve hře se vydáme na epické dobrodružství plné rozmarů, zázraků a také vysoce výkonných zbraní. Kulky, magie a ostré meče se střetávají v tomto chaotickém fantasy světě, který oživila nepředvídatelná Tiny Tina. Vytvoříme si vlastního hrdinu a s ním budeme loupit, střílet, sekat, abychom si udělali cestu skrz podivná monstra na cestě zastavit tyranského Dračího lorda. Hra Tiny Tina’s Wonderlands, která možná trošku trpí i svým krkolomným a dlouhým názvem, vychází již 25. března ve verzích pro PS4, PS5 a další obvyklé platformy.

Tiny Tina's Wonderlands: 20 Minute Official Gameplay Walkthrough
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.