The Division 2 dostane next-gen update v rámci další verze hry | Novinky

The Division 2 dostane next-gen update v rámci další verze hry

  • 27. 1. 2021, 23:00
  • Jaroslav Pazdera

Kromě částečné PS5 verze se můžeme těšit také na Resident Evil předměty a skiny.

V příštím týdnu (přesněji 2. února) vyjde pro Division 2 update 12.1, který mimo řady vylepšení a speciálního Resident Evil eventu nabídne také next-gen update. Hra tak dostane podporu pro rozlišení 4K a 60 snímků za vteřinu. Sice to nebude plnohodnotná PS5 verze a hra nedokáže využít všechny možnosti nové konzole, ale i vizuální vylepšení je určitě žádoucí. Kromě toho samozřejmě update bude obsahovat různé balancování, opravy a klasické položky běžného updatu. Jedinou nestandardní věcí v rámci updatu je speciální Resident Evil event. Ten potrvá od 2. února po 14 dní a každý dostane skin Leona Kennedyho, objeví se řada známých zbraní a předmětů s logem Umbrela a dost možná také nějaké specifické úkoly. Více se dozvíme snad brzy.

Update 12.1 bude vydán 2. února a s eventem pro Resident Evil, balancováním cen Optimization stanic a také podporou pro 4K 60 fps pro next-gen konzole.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.