TGA21: Na PS5 dorazí hra na motivy Wonder Woman | Videa

TGA21: Na PS5 dorazí hra na motivy Wonder Woman

  • 10. 12. 2021, 10:49
  • Jaroslav Pazdera

Další hra, která se chce svézt na aktuální vlně zájmu o superhrdiny.

Další hrou, která byla v rámci The Game Awards oznámena, je příběh Wonder Woman na motivy slavné superhrdinky. Ta má za sebou už dva sólové filmy a několik účinkování v týmovkách, ale vlastní hry se zatím nedočkala. Za hrou stojí studio Warner Bros a vyvýjet jí bude Monolith, kteří mají na kontě třeba velmi slušnou Middle-Earth: Shadow of Mordor a jeho pokračování. Z teaseru jinak nevíme vůbec nic a ani orientační datum vydání. Takže zatím berme na vědomí, že tahle hra existuje a že míří na PlayStation 5.

Doplněno 17:00: Z dalších informací, které se objevily víme, že hra využije patentovaný Nemesis systém, který využily právě Middle-earth hry. Ten zajistí, že pokaždé, když se utkáte s protivníkem a třeba prohrajete, váš nepřítel se trochu posune v hierarchii a stane se silnějším a lepším. Patent na tuto technologii vlastní právě Warner Bros a tentokrát to bude teprve podruhé, co ji použije.

Wonder Woman - Reveal Teaser Trailer | Game Awards 2021
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.