Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde 22. září 2022 | Novinky

Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde 22. září 2022

  • 7. 7. 2021, 16:05
  • Jan Válek

K tomu přinášíme nový trailer a další střípky informací.

Vývojáři ze studia KT Racing společně s vydavatelem Nacon ukázali nové záběry z chystaného pokračování série Test Drive a společně s tím potvrdili výčet platforem a datum vydání. Heslem nového pokračování má být rychlá jízda a s tím společný životní styl. Solar Crown si má zanechat základ z minulých dílů a předělat je do současné moderní podoby. Celá hra bude zasazena do prostředí Hong Kongu.

Test Drive Unlimited Solar Crown - Welcome to ...

Chybět nesmí ani spolupráce a oficiální licence těch nejluxusnějších světových automobilek – Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge či Bugatti. Samozřejmostí se stanou i široké možnosti upravitelnosti jak samotných aut, tak vaší herní postavy. Celý herní svět má opravdu zaujmout a být ohromný, protože tvůrci vše připravují ve skutečném měřítku 1:1.

Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde kromě dalších platforem pro PlayStation 5, ale stále také i pro PS4, a to dle aktuálních slibů a plánů přesně 22. září 2022.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.