Termíny beta verze Call of Duty Cold War | Novinky

Termíny beta verze Call of Duty Cold War

  • 21. 9. 2020, 21:29
  • Petr Provazník

Po ukončení alpha testu je tu další vlna a i v té budou hráči na PlayStationech mít náskok.

Po nedávném alpha testu multiplayeru Call of Duty Cold War víme, jaký bude další jízdní řád. Beta testování bude rozděleno do dvou víkendů, přičemž majitelé konzolí Sony mají přednost a zahrají si první. Prodloužený víkend od 8. do 12. října bude vyhrazen právě pro nás a bude také rozdělen na dvě poloviny. První dva dny bude exkluzivní přístup pro ty, co si hru předobjednali a poté od 10. října se k nim připojí všichni ostatní na PS4.

O dalším víkendu bude řada na Xbox a PC, ale zahrát si budou samozřejmě moci i majitelé PS a to po celý víkend 15. - 19.10..

Pokud jste hráli již alpha verzi, dočkáte se několika nových prvků, které zatím nebyly k vidění. Objeví se například nový mód Fireteam Dirty Bomb. Pokud jste ale nehráli ani alpha verzi, máte další šanci si hru vyzkoušet, protože prvotní reakce na ní jsou docela pozitivní.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.