Survival hororovka Song of Horror vyjde na PS4 v říjnu | Novinky

Survival hororovka Song of Horror vyjde na PS4 v říjnu

  • 1. 9. 2020, 17:42
  • Ivan Herman

Vydavatel Raiser Games oznámil příchod pozitivně hodnocené hry i na konzole.

Songs of Horror původně vyšlo pouze na PC loni v říjnu a prakticky přesně rok poté vyjde i jeho konzolová verze. Zatímco právě na počítačích ji hráči získávali v jednotlivých epizodách, na PlayStation 4 se dostane rovnou coby kompletní balíček s veškerým dosavadním obsahem.

Žánr hry je jasný už z jejího názvu – jde o klasickou hororovou hru v survival duchu a z pohledu třetí osoby. Hlavním záporným hrdinou se zde stává Přítomnost, nadpřirozená a tajemná bytost přizpůsobující se činům a rozhodnutím hráče. Reakce umělé inteligence na zvolený styl hraní je největším lákadlem a musíte tak vzdorovat vlastnímu chování a návykům.

SONG OF HORROR | Console Announcement Trailer

V Song of Horror si zahrajeme za řadu různých postav a zavítáme především do odlehlých míst jako je tajemné starožitnictví, opuštěný zámek a dokonce i zdánlivě vylidněný ústav. V rámci hlavní náplně musíte řešit především hlavolamy a hledat vodítka a předměty, které vám pomohou objasnit, co se zde děje a kam zmizel nezvěstný známý spisovatel i celá jeho rodina.

Song of Horror vychází pro PlayStation 4 v halloweenském období – 29. října letošního roku, pustit si můžete i debutový trailer představující právě konzolovou edici hry.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.