Strážci Galaxie dorazí v říjnu | Videa

Strážci Galaxie dorazí v říjnu

  • 14. 6. 2021, 09:56
  • Jaroslav Pazdera

Další oficiální komixová hra od Square Enix představí Star Lorda a jeho tým.

Komiksoví hrdinové Strážci Galaxie se konečně dočkávají své oficiální hry, kterou předvedl Square Enix na své E3 prezentaci. V kůži hlavního hrdiny Star Lorda se vydáte se svojí partou čítající Rocketa, Groota, Draxe a Gamorru za dobrodružstvím napříč vesmírem. Stejně jako Marvel's Avengers tato hra nevychází z filmového univerza, takže postavy neodpovídají svým filmovým zpracováním, ale jsou přenesením komixu do hry. Samozřejmě jsou tu styčné plochy a Groot a Rocket vypadají docela podobně, ale například Gamorrah a Drax jsou hodně odlišní. U předchozí hry to řadě fanoušků vadilo, tak uvidíme, jak to přijmou nyní.

Každopádně se bude jedna o single playerovou hru zaměřenou na příběh a souboje, které budou vyžadovat spolupráci celého týmu. Váš tým by se měl podle událostí ve hře také vyvíjet, měnit vaše náklonost s ostatními postavami a měli bychom se dočkat i příběhových rozhodnutí. Náznak hratelnosti ostatně můžeme vidět na zveřejněném traileru.

Marvel's Guardians of the Galaxy vychází 26. října pro PlayStation 4 i 5.

Marvel’s Guardians of the Galaxy | Official Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.