SteelSeries ukázalo svůj headset Arctis 7P pro PS5 | Novinky

SteelSeries ukázalo svůj headset Arctis 7P pro PS5

  • 6. 10. 2020, 16:52
  • Martin Nejedlý

Výrobce představuje svůj první produkt kompatibilní s next-gen konzolemi.

Svůj model headsetu značky SteelSeries získá konzole od Microsoftu i od Sony, my se samozřejmě budeme věnovat variantě 7P určené a kompatibilní s PlayStation 5. Model Arctis 7P je plně kompatibilní s PlayStation 5 a zpětně s PS4.

Arctis 7P Headset for Sony PlayStation 4 and Next-Gen PlayStation 5 | SteelSeries

Bezdrátová, bezztrátová 2,4GHz technologie poskytuje velmi nízkou odezvu a věrný zvuk bez záseků. Navazuje tak na další členy rodiny Arctis, kdy využívá stejně kvalitní zvukové měniče reprodukující široký rozsah, zdůrazňující jemné, ale také výrazné zvuky, které hráčům nabízí výhodu v jejich oblíbených hrách nové generace.

„Uvedení nových konzolí je jedna z nejočekávanějších událostí pro hráče na celém světě,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Zatímco nová generace konzolí nadále posunuje hranice rozlišení, vizuálního zážitku a snímkové frekvence, my jsme se zavázali přinést hráčům nový zvukový zážitek hodný nové generace. Věříme, že nové modely Arctis 7X a Arctis 7P budou bezpochyby oblíbenými bezdrátovými herními headsety mezi konzolovými hráči pro tuto novou generaci konzolí.“

Integrovaná baterie dosahuje až 24 hodin nepřetržitého bezdrátového používání. Nechybí charakteristické rysy, jakými jsou ikonická flexibilní čelenka, komunikační aplikací Discord certifikovaný ClearCast mikrofon a rychle dostupné ovládání na náušníku včetně upravování poměru hlasitosti ChatMix. Kromě úpravy poměru hlasitosti ChatMix je na náušníku dostupná také funkce úpravy odposlechu, tedy množství vlastního hlasu z mikrofonu, který je vrácen zpět do sluchátek.

Zdroj: oficiální web distributora

SteelSeries Arctis 7P v modro-bílé kombinaci odpovídající designu konzole PlayStation 5 nebo černé variantě je celosvětově k dispozici za 179,99€ (cca. 4 700 Kč) s DPH včetně dopravy na oficiálním webu. Lze očekávat, že ho postupně zařadí do nabídky i čeští prodejci.

Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.