Startují předobjednávky Gran Turismo 7 | Novinky

Startují předobjednávky Gran Turismo 7

  • 21. 9. 2021, 16:03
  • Jaroslav Pazdera

Pokud po letech čekání chcete něco lepšího, je tu také výroční edice.

Poté, co konečně víme, že dlouho očekávané Gran Turismo 7 dorazí začátkem března 2022 si ho ode dneška můžete předobjednat. Základní cena verze pro PS4 je 1850 Kč a PS5 je necelých 2200 Kč. Jestli se rozhodnete pro upgrade později, bude tam dřívě zmíněný poplatek za "povýšení" verze. Pokud si hru navíc předobjednáte, můžete se těšit na celou řadu vozidel jako je Porsche 917, několik Toyot a také nějaký ten kredit do hry, která se samozřejmě neobejde bez mikrotransakcí.

Pokud je ale závodění vaší krví, můžete si koupit dokonce výroční edici k 25. výročí série. Ta nabídne dokonce 1,5 milionu herních kreditů, speciální Toyota Yaris GR, Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), Porsche 917K Living Legend, tři desítky avatarů pro PSN a také oficiální soundtrack. Tato edice vyjde na 2650 Kč v digitální nebo fyzické verzi, která bude v kovové krabičce s PS5 diskem a voucherem na PS4 verzi.

Gran Turismo 7 vyjde 4. března 2022 pro PlayStation 4 i 5 a v našem profilu hry najdete kompletní zpravodajství o hře.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.