Starší díly Resident Evil míří na PlayStation 5, potvrdil Capcom | Novinky

Starší díly Resident Evil míří na PlayStation 5, potvrdil Capcom

  • 2. 3. 2022, 17:25
  • Jan Válek

Vydavatel oznámil chystané next-gen verze tří starších dílů, známe podrobnosti.

Capcom přišel s novým oznámením, které se týká série Resident Evil. Trojice starších dílů, konkrétně Resident Evil 2, Resident Evil 3 a Resident Evil 7 biohazard míří na next-gen konzole. Přímo PS5 verze budou k dispozici v průběhu letošního roku. Nepůjde o prosté porty, ale skutečně vylepšené verze s podporou ray tracingu, vysokého frame ratu a 3D audia, aby zážitek z nich byl ještě lepší a působivější.

Resident Evil 2

Hráči na PS5 získají ve všech tří hrách také podporu ovladače DualSense – haptické odezvy a adaptativních spouští. Velmi dobrou zprávou je to, že všechny tři hry v PS5 verzi získáte zdarma, pokud již máte verze pro PlayStation 4. Půjde tak o ideální příležitost znovu se vrátit a prožít si všechny tři díly znovu a ve vylepšeném grafickém zpracování. Především pokud jste hry sehnali v nějaké slevové akci, tak jde o ideální nabídku.

Next-gen verze zmíněných tří dílů Resident Evil vyjdou v průběhu letošního roku bez bližší či konkrétnější specifikace.

Resident Evil 3
Resident Evil 7: biohazard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.