Starfield od Bethesdy by mohl vyjít ještě letos | Spekulace

Starfield od Bethesdy by mohl vyjít ještě letos

  • 22. 2. 2021, 21:40
  • Jaroslav Pazdera

Naznačují tak spekulace insiderů, kteří mají často dobré informace.

Podle zákulisních drbů to vypadá, že bychom se nového titulu od Bethesdy - Starfield - mohli dočkat ještě v letošním roce, což by otevřelo cestu k vydání The Elder Scrolls 6, který má podle informací přímo z Bethesdy vyjít až jako další hra. Dá se tak usuzovat z diskuze na webu Resetera, kde se známý insider NateDrake pustil do spekulací, že by hra měla vyjít přávě letos. Podle jeho informací z konce loňského roku je hra cílena na letošní rok a i když ji ohrožuje pandemie COVID, tak cílem je stále vydat hru do konce roku. NateDrake samozřejmě píše, že nemusí mít stoprocentní pravdu, ale jeho dřívější informace byly poměrně přesné tak asi ví.

Sama Bethesda o Starfield moc nehovoří, ale tak tomu bylo i v minulosti například u Falloutu 4, který byl oznámen na E3 a vyšel o pár měsíců později, nemluvě o Fallout 76, který potkal stejný osud, ale byla to naprostá tragédie (doporučujeme výborný "dokument"). Pokud bychom zachovali stejný postup, mohl by Starfield skutečně vyjít.

Na sci-fi RPG Starfield se pracuje již poměrně slušnou řádku let a mělo by se jednat o single zážitek na největší mapě, jakou kdy hry od Bethesdy měly. Původně se mělo jednat o hru ryze exkluzivní pro moderní konzole, nicméně poté, co Microsoft koupil Bethesdu, vstoupila do hry i platforma PC a zatím nevíme, jak a zda to nějak ovlivní vydání na PlayStation 5, se kterým se naplno počítalo.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.