Star Wars Jedi: Fallen Order dostává update na PS5 | Novinky

Star Wars Jedi: Fallen Order dostává update na PS5

  • 12. 1. 2021, 16:48
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z nejlepších her se Star Wars tematikou, minimálně poslední doby, dostává tuning na PS5.

Velmi úspěšný titul Jedi: Fallen Order, který si od kritiků i hráčů zasloužil vemi slušné hodnocení (na Metacritics má momentálně kolem 80 %), dostává vylepšení pro konzoli PlayStation 5. Hra byla ostatně vyhlášena na spoustě míst jako jedna z nejlepších her roku 2019 a také mezi fanoušky Star Wars si našla své zastoupení. Někteří měli sice trochu problém s příběhem, nebo zakončením, ale celkově se jedná o velmi dobrou hru. Navíc momentálně ji seženete na PS Store v zajímavé akci.

V update, který vypustili vývojáři z Respawn Entertainment a který je dnes ke stažení, umožnili hrát ve stabilních 60 fps, což je o dobrou polovinu více, než na PS4 Pro. Zlepšilo se také rozlišení na 1440p s vypnutou dynamickou změnou, takže kvalita obrazu se bude držet na stabilních hodnotách. Pokud jste tedy hru nehráli a hledáte, co na PS5 vyzkoušet, může to být pro vás zajímavá volba.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.