Stahujte demoverzi Little Nightmares 2 | Novinky

Stahujte demoverzi Little Nightmares 2

  • 13. 1. 2021, 14:23
  • Martin Nejedlý

Jak bylo slíbeno, na PS Store je k dispozici pro všechny demo této chystané hry.

Přesně jak bylo dopředu slíbeno, právě nyní je pro všechny zdarma k dispozici hratelná demoverze chystaného titulu Little Nightmares 2. Díky této ukázce má každý možnost přičichnout dopředu k náplni hry, jejíž datum vydání bylo přesunuto na 11. únor.

Demoverze není kdovíjak velká, vyžaduje stažení cca. 1,8GB. Pro někoho může být špatnou zprávou, že obsah a náplň je úplně stejná s verzí, která vyšla již v prosinci na Steamu. Little Nightmares 2 navazuje na strašidelné události z prvního dílu hry, vrací se i protagonista Six, ovšem doplněný dalšími hrdiny. Jedním z nich je klučík Mono a právě za něj si zahrajete v tomto demu, které podporuje i kooperaci a druhý hráč se může zhostit role Sixe.

Vydání Little Nightmares 2 je plánováno za necelý měsíc, a to ve verzi pro PS4 a PS5. Demo najdete na PS Store přímo zde, stačí si ho přidat do knihovny a následně stáhnout.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.