Spuštěn multiplayer Watch Dogs: Legion | Novinky

Spuštěn multiplayer Watch Dogs: Legion

  • 9. 3. 2021, 20:14
  • Jan Válek

Spasí online hraní nejnovější Watch Dogs z loňského podzimu?

Tvůrci Watch Dogs: Legion nás před vydáním lákali na chytlavou a rozmanitou hratelnost, což se bohužel ve finále tak docela nepotvrdilo, jak si můžete přečíst v naší recenzi. Nový dech a lukrativnost by hře z loňského podzimu měly přidat online módy, které byly právě spuštěny zdarma pro všechny majitele základní hry. Můžete se v nich spojit dohromady až ve čtyřech hráčích pro společné plnění misí. Vše názorně představuje následující trailer doprovázející vydání tohoto velkého updatu.

WATCH DOGS: LEGION ONLINE MODE LAUNCH TRAILER

Stěžejní pro online hraní mají být právě kooperační mise, ale užít si můžete i společné cestování napříč otevřeným světem Londýna a plnění náhodně se objevujících úkolů. Nově v Legionu najdete také Spiderbot Arénu nabízející free-for-all deathmatch. Trailer ukazuje i režim Tactical Ops, který však bude dostupný o něco později z důvodu nespecifikovaných problémů a doladění ze strany vývojářů. Obecně na nějaké větší či menší chyby můžete narazit a vývojáři oznámili velký patch na 23. března. Zkrátka opět se potvrzuje, že především co se týká finální fáze a testování, jsou všichni negativně ovlivněny globální pandemickou situací.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.