Spider-Man Remastered zřejmě půjde konečně koupit samostatně | Spekulace

Spider-Man Remastered zřejmě půjde konečně koupit samostatně

  • 18. 12. 2020, 18:07
  • Jaroslav Pazdera

Ale jen jako PS5 hra, samozřejmě.

Kompletní remaster původního Spider-Mana z roku 2018 byl původně jako součást balíčku s novým, a skvělým, dílem Miles Morales v rámci Ultimate balíčku. Stejně tak pokud jste vlastnili původní PS4 verzi, mohli jste si stáhnout PS5 upgrade. Nyní je zřejmě možné si hru koupit přímo jako PS5 titul, nicméně ve srovnání s Ultimate edicí moc výhodně nevychází. Za příplatek zhruba 600 Kč totiž získáte rovnou oba díly včetně PS5 verze. Prozatím se hra navíc nevyskytuje ve všech lokálních obchodech, ale zdá se, že je to předzvěst.

Technologicky hra poskočila na úroveň moderních titulů, ale také schytala trochu kontroverze za změnu postavy hlavního hrdiny. Pokud se přeci jen rozhodnete PS5 verzi vyzkoušet, můžete si užít 60 fps v rámci performance mode, nebo 30 fps při použití ray-tracing. Nově ale do hry přibyl také nový grafický mód který nabízí 60 fps a současně ray-tracing, i když za cenu občasné ztráty rozlišení.

Marvel's Spider-Man: Remastered
Název hry

Marvel's Spider-Man: Remastered

Datum vydání PS4

16. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 499 Kč

Vývojář

Insomniac Games

Žánry

Akce

Spider-Man: Miles Morales
Název hry

Spider-Man: Miles Morales

Datum vydání PS4

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

710 Kč

Vývojář

Insomniac Games

Žánry

Akce

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.