Spider-Man pro PS5 nevyjde na disku a nepůjde přenést savy z PS4 | Novinky

Spider-Man pro PS5 nevyjde na disku a nepůjde přenést savy z PS4

  • 21. 9. 2020, 19:54
  • Jaroslav Pazdera

Tvůrci hry nám doplnili některé střípky mozaiky remasterovaného titulu, který bude jako přídavek k pokračování.

Insomniac Games, tvůrci velmi úspěšné hry Spider-man pro PS4 odpovídali na Twitteru na některé všetečné dotazy a v rámci zpráv jsme se dozvěděli, že remake jejich titulu pro PS5 vyjde pouze v digitální edici. O situaci jsme nedávno psali i v tom duchu, že zatím není jasné, zda bude upgrade nějak dostupný i pro majitele stávající verze, nebo jej získají pouze ti, kteří si zakoupí ultimátní edici pokračování Miles Morales. Současně v diskuzi padla i otázka, zda bude možné si přenést nedokončený postup z PS4 do remasterované PS5 verze, ale i tady jsme se bohužel dočkali negativní odpovědi. Takže pokud budete chtít hrát, tak jedině znovu.

Samotného pokračování se tyto dohady netýkají, protože u něj, jako u plnohodnotné nové hry, samozřejmě vyjde klasická disková edice se vším, co k tomu patří. Hra vyjde společně s launchem konzole, tedy 19.11..

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.